CE ESTE SMART DENTAL TRAINING?

Un gând, un concept, o idee, și acum… o realitate! Primul training center din România unde participanții pot învăța să-și ducă practica și modul de gândire la un alt nivel. Va punem la dispozitie o serie de cursuri teoretice si practice pe toate domeniile stomatologiei, astfel incat sa puteti oferi servicii de calitate pentru pacienti.

Un training center este o institutie in care te poti „antrena” pentru a fi mai bun in meseria ta. Cu totii am fost la  cursuri de perfectionare atat teoretice cat si practice. Unele mai bune, altele de la care am plecat cu dorinta de a fi primit mai multe (informatii, lamuriri, aplicatii practice, etc). De asemenea am fost la multe cursuri foarte interesante care ne-au oferit partea stiintifica, realitatea curenta a meseriei, dar care, din pacate, nu ne-au oferit solutii practice.

Ok, am inteles tendinta momentului de abordare, dar cum ma ajuta asta sa imi schimb modul de lucru? Si ce pot sa implementez nou in practica din cabinet chiar de a doua zi? Ei bine, chiar asta ne dorim noi sa schimbam. Solutii practice, tintite, personalizate pe nevoile tale, puse in practica imediat pentru a putea sa ti le insusesti sub indrumarea noastra. Atfel, chiar din ziua urmatoare ai variante noi de abordare a cazurilor la tine in cabinet.

DE CE UN TRAINING CENTER SI NU UN CURS TEORETIC SI PRACTIC OARECARE?

Am putea sa-ti dam o multime de motive. In primul rand, un trining center inseamna o locatie fixa. Asta inseamna ca vei putea beneficia de o dotare nemaintalnita. Fiecare participant isi va desfasura partea practica la o statie de lucru complet echipata cu aparatura, materiale si microscoape dentare. Vii, inveti, aplici. Simplu ca unu, doi, trei. Totul se desfasoara in „casa” noastra. Un cadru intim, vesel si degajat unde putem imbina utilul cu placutul. Fiind vorba de un numar redus de cursanti pentru fiecare curs, e mult mai usor sa ne ocupam de fiecare in parte si sa-i raspundem la toate nelamuririle si problemele cu care se confrunta in cabinet.

Un alt concept unic la care ne-am gandit este prezenta a trei lectori, foarte bine pregatiti, fiecare dintre ei fiind instruiti in formare si in training endodontic. E bine cunoscut faptul ca nimeni nu detine adevarul absolut si nimeni nu poate spune ca modul lui de lucru este cel mai bun. De aceea iti oferim trei viziuni diferite si trei pareri pentru a putea lua doar ce e mai bun de la fiecare. Impreuna te vom ajuta sa iti gasesti calea si modul de lucru care ti se potriveste.

Locatia noastra

SMART DENTAL TRAINING
Strada Smârdan Nr.16, Bragadiru
București 077025, Romania
[email protected]
+40742155431

Vezi pe GPS